Ett ständigt flängande

Ja det känns som om jag har flängt fram och tillbaka till Göteborg minst en gång i veckan den senaste månaden, så här mycket tåg var det länge sedan jag åkte och det var nog minst lika länge sedan jag tillbringade så mycket tid i Göteborg, allt har ju berott på Tildas spalt och hennes operation av läppen samt röntgenfilmning och återbesök!

Det positiva har ju dock varit att jag även har kunnat tillbringa en hel del tid med min syster Christel och hennes lilla söta dotter Savannah och det är jättekul!
Syrran har ju även varit här en sväng och det var härligt att få ha de här några dagar så jag fick rå om de lite!
Hoppas min andra syster Petra och lillebror Peter kan komma upp så jag får rå om de med?!

Tildas operation gick ju jättebra och nu väntar vi på nästa operation som blir en talförbättrande operation i form av en svalg lambå så det blir en vända till till Göteborg men när det blir vet vi inte än!

Vi var ju på återbesöket igår och jag och Christel tog en sväng i femman efteråt och det var lääänge sen jag var där och jag kom på varför det var länge sedan, detta myller av människor det känns som att man kliver in i en myrstack folk ilar fram o tillbaka och detta sorl av ljud och dofter man blir ju så trött så det var skönt att få komma hem igen, man uppskattar hemmets lugna vrå efter bara 1 timma i stan!

Barnen har ju även varit lite förkylda med rinnande näsor hosta och feber men det verkar ÄNTLIGEN gå åt rätt håll (peppar, peppar) så vi hoppas vi kan hålla oss friska nu!

Nu ska jag försöka rå om mig själv min gubbe och våra barn och alla djuren!
Kanske kan jag bli bättre på at tskriva i bloggen?!
Det säger jag ofta men det är inte lätt att få tid över till att sitta och skriva men försöka duger ju!!

Ha det gott så länge kram// Lotta

Fullt ös!

Ja den senaste månaden har bokstavligen bara rusat iväg, jag har inte hunnit uppdatera bloggen alls! Vi fick ju en tid för röntgenfilmning till Tilda, då logopeden på den senaste 5 års uppföljningen tyckte att hennes tal var alltför dåligt så då var jag Tilda och Sackarias nere i Göteborg i några dagar och passade på att umgås med min älskade syster Christel, hennes sambo och hennes underbara granna Savannah! Det var riktigt gott att få umgås med syrran så igen det var länge sen sist!

Sen var det dags för Tildas operation och i influensa tider blev det inte som vi hade tänkt jag fick ju inte ha med Sackarias på sjukhuset så vi fick pussla lite men det gick, dock så krångla det lite på hemmaplan Ms bil strulade och så fick Emilie komma ner till Göteborg och hämta bil och Sackarias medan jag var på sjukhuset med Tilda!
Operationen gick jättebra och Tilda var sååå duktig både vad gällde sövning och efter operation så vi fick åka hem på eftermiddagen vilket var helt otippat!

Då var den pärsen gjord men inte var det bra med det, väl hemma var det back to basics, Sackarias började snora och var lite hängig och sen var det min och Samuels tur så nu snorar vi och hostar på kapp!
Så nu tar jag det lilla lugna och hoppas att vi snart ska vara på benen igen!

Jag hoppas att orken och tiden ska räcka till så jag kan uppdatera lite mer men jag vågar inget lova!
Ha det gott alla fina därute!
//KRAM Lotta
Fullt upp

Det har vart lite mycket den sista tiden så jag har inte hunnit med bloggen men ska försöka uppdatera den inom kort!

Inte nu dock för jag har en förkylning som håller på att eskalera och jag är för stunden alldeles för trött!


RSS 2.0